Thursday, 26 April 2012

CikSusu 1st Giveaway


assalamualaikum..
jom join contest ni.. :) 
*dah last minit baru nak join kan?
hihihi 

syarat-syarat penyertaan :-

1) Wajib follow la blog CikSusu
2) Wajib like link contest tersebut
 1st like page ni
2nd like pic ni
3) Wajib buat sticky post contest ini sehingga 30 April 2012
4) Wajib tag 5 orang dan maklumkan kepada mereka 
5) Wajib tinggalkan komen di entry cik susu ~ sertakan nama, emel, dan link blog 

hadiah :
hadiah adalah untuk 3 orang pemenang yang akan ditentukan oleh random.org
hadiah bernilai RM50, RM30 dan RM20
tema hadiah adalah cantik dan wangi 
...........................................................
ok fullstop !

insan yang di tag seperti berikut :-

*harapan: tak menang pon xpe..kalau ade alhamdulillah :) 
huhuhu 

5 comments:

  1. Replies
    1. Awak jom lah join bloglist mai jugak :) mudah je syarat :)

      Delete
  2. tq join :) check sini
    http://missobsesi.blogspot.com/2012/04/senarai-kawan-kawan-bloglist-mai.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...